В програмі табору: як завжди, власне вогнище, купання на заході сонця, нічні страшні історії, танці під "там-там" навколо вогнища, вранішня кава, сніданки, обіди, вечері, доманшній компот, теплий дружній колектив, українські народні пісні, нові друзі і багато-багато іншого...
УВАГА!!!! В цілях розуміння РЕАЛЬНОЇ кількості учасників табору (ви ж розумієте, що більшість з нас додаються у всілякі зустрічі просто так), - ми знову будемо подавати анкети на участь!! Прийом анкет буде до 25 червняна імейл: прийом анкет завершено!!!!!!!!
Усі орагнізаційні моменти вирішуємо в цій темі усі разом!!
Також ДЖУЕ велике прохання: якщо у вас виникли питання - задавайте їх в цій темі! Я фізично не встигаю розгорнуто відповідати усім і на пошту і в контакті і в приватних повідомленнях тут і по телефону.... Тим паче що зазвичай питання однакові, і задавши їх один раз на форумі вит позбавите неясностей і себе і багатьох інших! Дякую за розуміння!
увага! ВИ ПАМ"ЯТАЄТЕ, ЩО У НАС В ТАБОРІ Є ДРЕС-КОД (червона стрічка/тканина).. Але цього разу на трипільське коло я попрошу Вас усіх приїхати без дрес-коду.. Чому? - дізнаєтесь пізніше..
Останній раз редагувалося: Slimka (Пн Черв 27, 2011 2:06 am), всього регувалося 6 раз(-и)
Автор
Повідомлення
litops Трохипітьмівець
Пости : 56
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Пн Черв 20, 2011 3:36 pm
я подсела на фестах на ведическую кухню, так что илья, буду только рада. даже очень. (только сардинкой приправлю )
AAP Трохипітьмівець
Пости : 14
Тема: Білети зі знижком 20% Вт Черв 21, 2011 6:55 am
Slimka пише:
нагадую усім, щоб надсилали анкети..
Доречі, Кияни, де купити квиток на ТК?
Шановні Трохипітьмівці! До 27.06 є змога придбати білети за 130 грн (на чотири дні), в Центральній театральній касі Киева за адресою ул. Б.Васильковская, 16, тел. 234-82-34 чи по мобільному 097-741-62-04 (Валентина Петрівна).
Slimka Організатор проекту
Пости : 482
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Вт Черв 21, 2011 9:05 pm
Отримано вже більше 20-ти анкети на Трипільське коло!!! Сьогоднгі ппо можливості оброблю їх і викладу список тих, хто їде!!
AAP пише:
До 27.06
еемм... а казали ж що до 17-го..
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 22, 2011 3:01 am
Питання до усіх, хто їде 29-го числа на фест!!!! (зокрема до Сплін, Іллі, та Наташі)
пропоную нам зкоопереуватись і їхати на фест разом!!!!!!!
Щодо мене: я можу бути на Видубичах не раніше, ніж 13:15. По плану зкупитись в фуршеті їжею а далі - вирушати маршруткою (ВАЖЛИВО: Треба дізнатись час та інтервал руху маршруток)
Скажіть мені будь-ласка, чи влаштовує вас вказаний мною час зустрічі (якщо що - то можна пізніше. але раніше - я ніяк не зможу!!!)
Одним словом, давайте зкооперуємось...
litops Трохипітьмівець
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 22, 2011 6:14 am
позже точно ненужно. если только не потребуется если кто-то попросит. нам лагерь облаштовывать, палатки ставить, за водой идти. а если вдруг место повара под себя возьмут? вокруг масса других, даже еще лучше, но их же смотреть нужно. в общем. хорошо бы чтоб нам и так времени хватило. тем более еще и фуршет. думаю раньше трех выехать хоть так хоть сяк не выйдет и час-полтора на дорогу. на все провсе останется 4 часа до темноты.
слимка, а в прошлом году ты когда на место добралась?
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 22, 2011 7:17 am
litops пише:
слимка, а в прошлом году ты когда на место добралась?
десь в обід.. окрім волонтерів, оргів, монтєрів і кухарів нікого не було.
Також ДЖУЕ велике прохання: якщо у вас виникли питання - задавайте їх в цій темі! Я фізично не встигаю розгорнуто відповідати усім і на пошту і в контакті і в приватних повідомленнях тут і по телефону.... Тим паче що зазвичай питання однакові, і задавши їх один раз на форумі вит позбавите неясностей і себе і багатьох інших! Дякую за розуміння!
Пости : 3
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 22, 2011 10:44 am
маю до Вас пару запитань:
1) з людей, що виявили бажання їхати на фест, ніхто не збирається брати з собою гітару? бо свою мені дещо накладно зараз возити, тому якщо буде в когось - то я не братиму, а якщо ні - то якимось чином постараюсь узяти (вона зараз в іншому місті, тому заздалегідь треба домовлятись про передачу, якщо необхідно). 2) транспорт до самого місця фестивалю з Києва доїжджає чи потрібно пройтися трохи? і який хоч приблизно розклад транспорту? на ТК ще жодного разу не була, тому питаю про відстань - маю зараз певні складнощі з ходінням пішки після травми, тому теж хотіла б знати заздалегідь 3) стосовно харчування - купувати особисто на себе чи є якийсь необхідний мінімум, який варто взяти?
заздалегідь вдячна за відповідь
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 22, 2011 11:07 am
1) гітара буде. 2) від києва (м. Видубичі) буде їхати фестивальний автобус (їздить ЧАСТО), від нього 15 хв пішки до фесту. 3) кожен бере на себе. потім складаємо це все в общак. + кожен може всяти ще хавку виключно для себе, яку в общак не кластиме.. Але підхід до общака має бути адекватним. Тоді УСІМ буде добре, перевірено!
okroshka Новоприбулий
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 22, 2011 11:12 am
а ЧАСТО - це до котрої години? хоча б приблизно
Demon Трохипітьмівець
Пости : 73
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 22, 2011 11:27 am
вот тут более-менее достоверное расписание автобусов по Выдубичам.
muza_meduza Трохипітьмівець
Пости : 40
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 22, 2011 11:28 am
okroshka, там в городе есть магазин. так что с хавкой проблем не бывает!
muza_meduza Трохипітьмівець
Пости : 40
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 22, 2011 11:30 am
так вокзал на Выдубичах закрыли. там маршрутки теперь как-то по другой системе останавливаются.
X_SleepWalker_X Трохипітьмівець
Пости : 100
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 22, 2011 1:05 pm
У Дарці екзамен 29 на 9:00. Тож орієнтовно на 13 ми ще не зможемо. Пропоную десь в 15-16 виїжджати.
litops Трохипітьмівець
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 22, 2011 1:13 pm
так так і вийде. але в 15,а не в 16. поки зустрінемось, поки в фуршет. а одразу з єкзамена не можна виїхати, треба додому в будь-якому разі? вибачай слімко за мої 5 копійок, але просто треба ще транспорт знайти, дочекатися, влізти. я згадую, як минулого року їхала і мені поганенько стає (коли нас запевняли, що ця маршрутка нам підходить, а виявилося йти зо дві годинки прийшлось, чи більше. а це ж з автовокзалу було і я не мала сумніву, що знаю як і звідки їхать.)
Demon Трохипітьмівець
Пости : 73
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 22, 2011 1:23 pm
Люди добрі!
Валізки запаковані... останні приготування. сьогодні ввечорі рушаю до міста-героя Одеси на У.Рок! звідти на ТК!
бережить себе, щоб були Усі... та не просто усі.. а усі живі й здорові!
незабаром здибаємось!
зи. Питайте, чи йде Ржишевська маршрутка до Технікуму... якщо лише до центру.. то реально топати десь 7 км!
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Чт Черв 23, 2011 6:48 am
люди, в кого нема наметів і в кого є місця в наметах - кооперйтеся!!!
Ілля, то коли ви зможете бути на Видубичах? І хто зможе бути в 13:00-13:30?
а ще:
Цитата :
Шановні відвідувачі! Повідомляємо, що виявлено спроби продажу фальсифікованих квитків. поки ця особа зветься Анастасия Яковенко. як буде зватися пізніше -- невідомо. до Вас можуть звернутися з пропозицією купити квиток за 100 чи менше грн. майте на увазі, що за куплені вами підробні квитки оргкомітет відповідальність не несе і нікого за ними пускати не буде.
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Чт Черв 23, 2011 12:08 pm
А ми точно від видубичів доїдемо?
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Чт Черв 23, 2011 8:44 pm
X_SleepWalker_X пише:
А ми точно від видубичів доїдемо?
точно. з Видубичів ходять маршрутки на ржищів.. Можна і автостопом, але буде довго мабуть, - дороги там не нейпопулярніші..
Хто знає де можна дізнатись розклад руху маршруток?
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Чт Черв 23, 2011 9:26 pm
Але ж автостанція накрилася. Чи там вони ще звідкись ходять?
AAP Трохипітьмівець
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Чт Черв 23, 2011 11:37 pm
До трипільського поля можна дістатися:
1. Фестивальними маршрутками від автовокзалу "Видубичі":
30.06.2011 четвер з 9:00 до 13:00
1.07.2011 п'ятниця з 9:00 до 13:00 з 15:50 до 17:30 - для працюючих людей, що бажають долучитися до фестивального дійства
2.07.2011 субота з 8:30 до 15:00
3.07.2011 неділя з 9:00 до 13:00
Відправлення автобусів у зворотному напрямку – з 17:00 до 22:00.
Вартість проїзду – 30 грн.
Потрібний вам автобус впізнаєте здалеку по Фестивальних плакатах «на борту», спеціальних доріжках до місця відправлення(дивіться під ноги!) та радісних людях довкола
Annie Трохипітьмівець
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Пт Черв 24, 2011 1:26 am
Хто може взяти мене до себе в намет? Тільки на ніч з суботи на неділю, буду дууже вдячна
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Пт Черв 24, 2011 3:59 am
Здається, люди у яких є місця в наметах ,не дуже активно з"являються на форумі.. Тому пишіть їм особисто:
контакти:
id19573730 id7785577 id3760249
увага! ВИ ПАМ"ЯТАЄТЕ, ЩО У НАС В ТАБОРІ Є ДРЕС-КОД (червона стрічка/тканина).. Але цього разу на трипільське коло я попрошу Вас усіх приїхати без дрес-коду.. Чому? - дізнаєтесь пізніше..
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Пт Черв 24, 2011 7:21 am
Звичайні вдвічі дешевші =)
AAP Трохипітьмівець
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Пт Черв 24, 2011 8:11 am
X_SleepWalker_X пише:
Звичайні вдвічі дешевші =)
Але напряму сів та на місці викиду десанту