В програмі табору: як завжди, власне вогнище, купання на заході сонця, нічні страшні історії, танці під "там-там" навколо вогнища, вранішня кава, сніданки, обіди, вечері, доманшній компот, теплий дружній колектив, українські народні пісні, нові друзі і багато-багато іншого...
УВАГА!!!! В цілях розуміння РЕАЛЬНОЇ кількості учасників табору (ви ж розумієте, що більшість з нас додаються у всілякі зустрічі просто так), - ми знову будемо подавати анкети на участь!! Прийом анкет буде до 25 червняна імейл: прийом анкет завершено!!!!!!!!
Усі орагнізаційні моменти вирішуємо в цій темі усі разом!!
Також ДЖУЕ велике прохання: якщо у вас виникли питання - задавайте їх в цій темі! Я фізично не встигаю розгорнуто відповідати усім і на пошту і в контакті і в приватних повідомленнях тут і по телефону.... Тим паче що зазвичай питання однакові, і задавши їх один раз на форумі вит позбавите неясностей і себе і багатьох інших! Дякую за розуміння!
увага! ВИ ПАМ"ЯТАЄТЕ, ЩО У НАС В ТАБОРІ Є ДРЕС-КОД (червона стрічка/тканина).. Але цього разу на трипільське коло я попрошу Вас усіх приїхати без дрес-коду.. Чому? - дізнаєтесь пізніше..
Останній раз редагувалося: Slimka (Пн Черв 27, 2011 2:06 am), всього регувалося 6 раз(-и)
Надія Трохипітьмівець
Пости : 36
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Чт Квіт 28, 2011 9:13 pm
НУ ТО ЩО, ЧОРН1 ВОЛОНТЕРИ ТК - 2011 ГОТУЮТЬСЯ?
Sting Активіст
Пости : 43
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Вт Травень 03, 2011 5:07 am
Шкода, на ТК навряд чи вдасться потрапити..
Lucifer Sanya Трохипітьмівець
Пости : 22
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Сб Травень 14, 2011 6:17 am
а взагалі є люди, які будуть на фесті всі дні? треба ж щоб щодня там хтось був з координаторів...бо люди, я так розумію, туди підтягуватимуться щодня інші...ну, тобто, мало хто зможе всі дні там висіти...
Slimka Організатор проекту
Пости : 482
Тема: пееппвіааіаіаіаі Сб Травень 14, 2011 6:58 am
Я планую бути там усі дні , і навіть більше (тьфу-тьфу-тьфу). Табір буде розміщуватись в тому самому місці, що і минулого року (якщо встигнемо його зайняти).
Demon Трохипітьмівець
Пости : 73
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Вт Травень 17, 2011 8:00 am
я буду теж всі дні, як і минулого року
litops Трохипітьмівець
Пости : 56
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Пт Травень 27, 2011 11:26 pm
Slimka пише:
Я планую бути там усі дні , і навіть більше (тьфу-тьфу-тьфу).
угу. и я с вами.
litops Трохипітьмівець
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Сб Травень 28, 2011 1:41 am
надо бы где-то красных нитей для ограды раздобыть... *чешет за ухом* слим, а на той поляне поместятся ВСЕ желающие, или ты планируешь заняться захватом близлежащих замель? да... и наверняка нужно скооперироваться всем кто сможет приехать раньше. подготовить лагерь эт не 5 минут. дрова, кострище, веревочки, указатели и т.д.
гей, трохипітьмарне парубоцтво, ви де?
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Пн Травень 30, 2011 3:34 am
litops пише:
и наверняка нужно скооперироваться всем кто сможет приехать раньше. подготовить лагерь эт не 5 минут. дрова, кострище, веревочки, указатели и т.д.
я дуже надіюсь що хоча б троє людей зможуть поїхати зі мною на день раніше...
..У нас надсилаються анкети на участь в таборі, пам"ятаєш? Так що я знатиму скільки буде наметів і яка по розміру має бути територія.. Тому, якщо завчасно приїдем, проблем не буде.
Щодо огорожі - минулого року це птиання було напряжним.. Якщо нас буде дійсно багато - доведеться зібрати по 2-3 грн з учасника, щоб купити стрічку чи скотч (бо минулого року ми з Сплін купили купу скотчу - а його не вистачило майже ні на що)
litops Трохипітьмівець
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Пн Травень 30, 2011 8:37 am
ага. ще ж анкету заповнювати....
дрова, дрова і все таке вимагаюче силоприкладання і не тільки.... а на 4 дні та на таку когалу треба багато дров... всі хлопці, яких знаю я, будуть лише в суботу, чи в пятницю вночі.....
ні, я не чую -
litops пише:
гей, трохипітьмарне парубоцтво, ви де?!
[b]
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Пн Травень 30, 2011 8:23 pm
Здається, Дімон приїде на день раніше.. Минулого року збирали дрова тільки на першу ніч.. а потім вже хлопці походу підзбирували) Бо дівчача експлуатація то не є добре))
pekodin Новоприбулий
Пости : 2
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Вт Черв 07, 2011 11:44 am
а на один -два дні поселенців приймаєте ?
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 08, 2011 9:42 am
pekodin пише:
а на один -два дні поселенців приймаєте ?
Якщо надішлете заповнені анкети - звичайно.. Будемо і на вас розраховувати Пишіть в темі знайомства щоб знати хто є хто
evra Трохипітьмівець
Пости : 1
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 08, 2011 12:50 pm
Лєночка, чим зможем -- допоможем. Вважаю, що трохи скластися фінансово стосовно організаційних питань дуже актуально. Всюди завжди були партійні внески, десятина, тощо... Байдужих не буде! ) Стосовно мене особисто -- планую бути на фесті всі чотири дні. Вже й квитки в кишені
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Ср Черв 08, 2011 1:02 pm
evra пише:
Лєночка, чим зможем -- допоможем. Вважаю, що трохи скластися фінансово стосовно організаційних питань дуже актуально. Всюди завжди були партійні внески, десятина, тощо... Байдужих не буде! ) Стосовно мене особисто -- планую бути на фесті всі чотири дні. Вже й квитки в кишені
юху! рада бачити тебе тут! і рада що побачу на ТК!! Я вже скучила..
Надія Трохипітьмівець
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Чт Черв 09, 2011 8:14 am
Люди, ау!!! як плануєм день народження пітьми святкувати?
litops Трохипітьмівець
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Чт Черв 09, 2011 12:24 pm
у тіньочку
Demon Трохипітьмівець
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Чт Черв 09, 2011 12:57 pm
Люди, ау!!! як плануєм день народження пітьми святкувати? у тіньочку ... займатися сексом й бухати...
котляревщина (с)
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Чт Черв 09, 2011 1:20 pm
Дмитро , ти шо гоніш?))))) Чи секс таки дійсно буде?)) Як відомо, Трохи пітьми об"єднує серця...))
Та все ж таки..
Demon Трохипітьмівець
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Чт Черв 09, 2011 1:57 pm
Люди, ау!!! як плануєм день народження пітьми святкувати? у тіньочку ... серця об’єднувати бла бла бла
щось рима не сходиться)))
Все-таки поэт Чуковский настоящий труженик пера. Придумать такие удобные строчки "Убежало одеяло, улетела простыня" и не срифмовать впоследствии со словами "за&6ало" и "х*йня" - это вообще только одному богу известно, сколько нужно тренироваться. (с)
Надія Трохипітьмівець
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Пт Черв 10, 2011 11:02 am
А ЧОГО СРАЗУ КОТЛЯРЕВЩИНА?))
" хто напоїв Сплінку" ? (с)
бухло та секс - невід"ємна частина табору.. рівно як і те, шо Ріккі віртуозно вирізає з дерева ) а ще показуха та гон=)))
X_SleepWalker_X Трохипітьмівець
Пости : 100
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Сб Черв 11, 2011 1:53 am
Я напевно поїду за день
muza_meduza Трохипітьмівець
Пости : 40
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Нд Черв 12, 2011 2:39 am
если выйдет я могу приехать вечером 29. но раньше никак.
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Вт Черв 14, 2011 3:55 am
ну на рахунок "об*єднує серця", то це лише поодинокий випадок)))) на рахунок сексу то і я згідний, шо це треба на фесті)))а на рахунок побухати, то друже Demon, мушу розчарувати...у Пітьмі не бухають...прийдеться трахатись на тверезу голову))))гггг
Тема: Re: Трохи Пітьми на Трипільському колі 2011 Вт Черв 14, 2011 6:15 am
ех....блін, мене знов розривають сумніви...я не знаю як мені правильно зробити....дуже дуже хочеться поїхати і побачити всіх вас і побувати на крутому фесті, але і з роботою не знаю як вийде...як би то так зробити, шоб забити на все і взяти рванути хоча б на 2 дні на ТК?