Слава Україні! Шановні Пітьмарі, сезон фестів в самому розпалі!!! Бандерштат - один з кращих фестів, як на мене - цього року проходитиме 3-5 серпня. Квиток на один день коштує 50 гривень, на три дні – 100 гривень. Продаж квитків буде здійснюватись виключно на місці проведення фестивалю 3-5 серпня 2012 року.
Вхід для дітей віком до 12 років, ветеранів УПА та організованих груп громадян з обмеженими фізичними можливостями буде безкоштовним. Дітей пропускатимуть тільки в супроводі дорослих. Для проходу обов’язково пред’явити паспорт батька чи матері та свідоцтво про народження дитини (можна копію).
У вартість квитка також входить поселення в наметовому містечку. Гадаю цілком нормальна ціна...і у вартість входить поеселення в наметоаве містечко...щоправда з програмою трохи слабо...з прикольних груп тільки Веремій, остальних не знаю навіть. але думаю ще поновиться однозначно...бо занадто мало гуртів як на 3 дні))))тому бажаючі пишіть...
Slimka Організатор проекту
Пости : 482
Тема: Re: Бандерштат 2012 Вт Черв 26, 2012 2:20 am
Я планую їхати... 3-5 серпня мене влаштовує. А потім - на Підкамінь!!!
andiua Новоприбулий
Пости : 9
Тема: Re: Бандерштат 2012 Вт Черв 26, 2012 3:49 am
Lucifer Sanya
Так а де можна побачити програму? а ні то їхатиму вже на Підкамінь, я там ще не був, цікаво)))
Lucifer Sanya Трохипітьмівець
Пости : 22
Тема: Re: Бандерштат 2012 Вт Черв 26, 2012 4:11 am
бандерштат.орг.уа))))) тільки англійською))) та програми ще нема толком...там декілька гуртів заявлено...гутірки зовсім відсутні...
Rock_besst Трохипітьмівець
Пости : 57
Тема: Re: Бандерштат 2012 Вт Черв 26, 2012 11:06 am
По Бандерштату програма ще оновиться і поміняється кілька разів, я спробую трохи детальніше взнати шо там планується=)
DOOM Новоприбулий
Пости : 4
Тема: Re: Бандерштат 2012 Ср Черв 27, 2012 10:57 am
Привіт Пітьма !!! нажаль на Бандер не зможу попасти но така охота була ((( причина в тому що на 4 число мої друзі планують урочисту подію )) тобто ВІСІЛЄ _))) но надії ще є можливо ця дата може бути перенесена !!! но якщо все ж таки так не станеться тоді вже побачимся на Підкамені )) уж там я точно буду ))
Lucifer Sanya Трохипітьмівець
Пости : 22
Тема: Re: Бандерштат 2012 Чт Черв 28, 2012 9:01 am
ООО Назарко, на Підкамені будь!!! поколбасимось як минулого року!!!???))) весело було тогоріч, чи не так?