Народ, що в думаєте взагалі про фестиваль? Після минулого року я маю великі сумніви, чи варто туди їхати за 195 грн (ціна квитка зараз)..
Lucifer Sanya Трохипітьмівець
Пости : 22
Тема: Re: ЗАХІД 2012 Вт Черв 26, 2012 1:33 am
ми з Анітою не їдемо...ну нах...так зажрались з тим Заходом...я теж минулого року розчарувався капітально...не поїдемо...тут запара получається з іншими крутими фестами: Підкамінь і Бандерштат. Бандерштат буде присвячений 70й річниці УПА...а Підкамінь просто крутий фест в крутому місці... от і не знаємо куди краще їхати. бо проводитимуться з інтервалом в 3 дні...
Slimka Організатор проекту
Пости : 482
Тема: Re: ЗАХІД 2012 Вт Черв 26, 2012 2:23 am
Я поїду хіба що пресою.. Або якось по-іншому на шару.. 200 квиток + проїзд + хавка.. Та й невідомо як там буде.. Хоча пообіцяли вже що територія буде одна суцільна (як на ТК) і в наметовому не буде лівих людей.. Озеро (а точніше болото) буде безкоштовним. Але я вже якось не довіряю..
Lucifer Sanya Трохипітьмівець
Пости : 22
Тема: Re: ЗАХІД 2012 Вт Черв 26, 2012 4:13 am
ото ж...минулого року теж мало бути все безкоштовно, а вийшло шо обидва наметові містечка платні, дві кабіни туалету на всі намети, один душ на весь фест і платне озеро в якому посуд мити не дозволяли...нахєр такий Захід!!!!
Rock_besst Трохипітьмівець
Пости : 57
Тема: Re: ЗАХІД 2012 Вт Черв 26, 2012 11:10 am
Я теж мабуть не поїду, навряд чи вийде вирватись. На рахунок ціни, в принципі якби була можливість, я б поїхав би, багато крутих гуртів. ну, а з організацією хз, може цього року буде краще, бо за минулий Захід оргам багато жалоб накатали...
Leonatka Новоприбулий
Пости : 1
Тема: Re: ЗАХІД 2012 Чт Лип 12, 2012 1:52 pm
а я поїду за 150 квиток замовила. Я їду заради гуртів.