Спочатку "Лосі" приходять до карьєру, і теж по бажанню скелолазять і відпочивають, потім підтягаються "Видри" (тут їм треба буде допомога аби пронести байди в зібраному стані 1200 метрів).
Під вечер підтягаються ті хто не змогли вранці (група "Панди" ) . Ввечері банька, пісні під гітару, різні конкурси, знайомство між собою тощо.
[size=150] В неділю буде дві групи[/size]
"Ондатри" - пливуть Тетеревом 15 км до карьєру "Високий Камень"
"Скельні домани" - лазять скелями, відпочивають тощо - керівник Zuxel [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ввечері маршрутка забиває спочатку людей з карьєру, потім з "Високого Камня"
Їжу будемо закупати централізовано виходячи з кількості учасникі.
Треба
1. Керівники всіх груп ( я можу бути керівником будь-якої з груп в суботу, або в неділю) 2. Люди які роздупляться з спорядженням для скелолазання - Zuxel, ще хто? 3. Організатору культпрограми на вечер (Міка,я, ще хто?)
Також треба обдзвонити та зібрати максимальну кількість народу. Пропоную задля цього розподілити членів та потенційних членів на групи і визначити людей, які будуть координувати їх (наприклад я беру на себе тих людей які ходили зі мною на Припять, Трахтемирів та Ворсклу).
[size=150]Запрошуються всі бажаючі, особливо новачки ![/size] Якщо у вас немає спальника чи іншого спорядження - відпишиться тут, спробуємо організувати!
По грошам 20 їжа + десь 50-60 транспорт.
Буде цікаво і душевно!
Відписуйтесь у форматі : Петренко Іван Васильович, субота "Видри", неділя "Домани". Спальник не треба.
Хто бажає, реєструйтесь в [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] і відписуйтесь в [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Буде круто! Народ в турклубі просто зашибєнний і цікавий! Або выдписуйтесь тут!
Rikki-tikki-tavi Трохипітьмівець
Пости : 53
Тема: Re: Зліт турклубу "ГРЯДА", 9-10 квітня, карьєри під Коростишевим Пн Бер 28, 2011 9:20 am
Я капець просто як хочу, бо затоплені кар'єри - моя чи не найбільша слабкість. От візьму і приїду.
Лєн, а туди всім можна чи ти вибила пітьмі флаєрів?
Slimka Організатор проекту
Пости : 482
Тема: Re: Зліт турклубу "ГРЯДА", 9-10 квітня, карьєри під Коростишевим Вт Бер 29, 2011 12:24 am
Rikki-tikki-tavi пише:
Я капець просто як хочу, бо затоплені кар'єри - моя чи не найбільша слабкість. От візьму і приїду Лєн, а туди всім можна чи ти вибила пітьмі флаєрів?
Приїжджай, буде круто!!!! Бери з собою друзів, яким це цікаво. Зліт відкритий для всіх. Тільки потрібно відписатись, щоб організатори знали на яку групу людей розраховувати.
Тема: Re: Зліт турклубу "ГРЯДА", 9-10 квітня, карьєри під Коростишевим Вт Квіт 05, 2011 1:01 am
Хто бажає їхати - треба до четверга здати 50 грн організаторам!!!
Все ще хочу. Все ще намгаюсь зрозуміти, чи їду. У Полтаві в цей день відкриття велосезону, теж з виїздом. Правда, не на затоплений кар'єр, що є мінус, але ж блін 11 на роботу!
Слухай, Слім... А хтось ще з Пітьми взагалі відгукнувся, крім мене?
Тема: Re: Зліт турклубу "ГРЯДА", 9-10 квітня, карьєри під Коростишевим Ср Квіт 06, 2011 1:58 am
Rikki-tikki-tavi пише:
Слухай, Слім... А хтось ще з Пітьми взагалі відгукнувся, крім мене?
Я і Аніта їдемо точно!
Rikki-tikki-tavi Трохипітьмівець
Пости : 53
Тема: Re: Зліт турклубу "ГРЯДА", 9-10 квітня, карьєри під Коростишевим Пн Квіт 11, 2011 12:14 am
Ділись, буду заздрити.
Тема: Re: Зліт турклубу "ГРЯДА", 9-10 квітня, карьєри під Коростишевим Пн Квіт 11, 2011 12:36 am
Йо-хо-хо!!! Класно було!! Орієнтування, ігри, конкурси, співи під гітару, походи, сплави.. і просто чудові люди!!!!!!! супер-супер!!!
..Єдине що дуже важко довелось андатрам в 2 день.. Але нас з ними не було.
Потім повикладаєм фотки Так шо кусайте лікті, хто лишився в Києві:-р
Slimka з форуму Гряди пише:
Дякую усім-усім, хто не злякався погоди, що все-таки нас було багато сміливців і ми чудово провели час! Особлива подяка організаторам!!! Це все організувати дуже не просто і навіть з деякими про**ами (в т.ч. з постійною варіацією потрібної кількості грошей), все-одно було все організовано по-максимуму на вищому рівні!
Суп з сирками був просто чудовим, за що окрема подяка Альоні, як завхаву
Дуже прикро що не вдалось попаритись в бані, - крики, які долунали до таборі під час пірнання у воду, просто зводили з розуму
В теплу пору року залюбки приєднаюсь і на сплави!!
Кира пише:
Це був пекельний ПВД .
Андатри, ви просто герої
Дуже приємно було познайомитись з новими людьми.. Шкода що не встигла переспілкуватись навіть з половиною, але ті, з ким все-таки вдалось познайомитись трошки ближче - зправили дуже позитивне враження! Окреме чудове враження справив Льоня - на орієнтуванні з тобою було дуже цікаво, дякую що розповів і показав багато нового, корисного і цікавого. Хлопці зі Львова теж супер-пупер кросавчєгі :samson:
З нетерпінням чекаю на фотки!!!!
Тема: Re: Зліт турклубу "ГРЯДА", 9-10 квітня, карьєри під Коростишевим Вт Квіт 12, 2011 1:54 am
День перший. Лосі дістались пункту призначення. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]